U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Judo

Al onze Judolessen worden bij ons in de dojo gegeven door erkende en gediplomeerde docenten (Leraar B, en Judo in de Zorg beide op niveau 4) ook zijn zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Judoleerkrachten. Onze Budoschool Amsterdam is een keurmerk  erkend en aangesloten bij de Judo Bond Nederland.

Onze leerkrachten scholen zich jaarlijks bij tijdens de bijscholingscursussen van de NOC/NSF en de NVJJL.

 

 

Jeugd

Voor de jeugd is judo een geweldige sport. Kinderen ontwikkelen zowel motorische als sociale vaardigheden. Los van alle technieken die worden getraind, leert het kind over respect en omgangsvormen. Wist je trouwens dat deze Japanse sport ‘de zachte weg’ betekent en dat zorg voor elkaar voorop staat? Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al tuimeljudo doen. In de les leren de kleintjes rollen, samenwerken én luisteren.

 

Aangepast Judo

Voor de aangepaste judoka's is het vaak een grote stap om de mat op te komen, maar als ze eenmaal de mat betreden dan kunnen ook zij bij Budoschool Amsterdam hun grenzen verleggen en flinke stappen maken bij hun revalidatie en/of hun kunnen. Bij Budoschool Amsterdam is iedereen gelijk dus krijgt ook iedereen even veel aandacht van onze trainers.

 

Senioren

Heb je als kind aan judo gedaan en eigenlijk altijd al je zwarte band willen halen, of ben je beginner en wil je jezelf kunnen verweren en zelfverzekerder voelen? Doe dan op woensdag- of vrijdagavond eens mee met de recreatieve groep, waar op amateurniveau leuk wordt getraind. 

 

Wedstrijd Judo

De wedstrijdjudoka’s van Budoschool Amsterdam trainen ook bij TopJudo Amsterdam en bij de RTC en NTC, waar je terecht kunt voor trainingen op het allerhoogste niveau.

 

Dangraadtrainingen

Onze hoofdleraar is erkend "dangraad examinator" bij de Judo Bond Nederland, U kunt dus ook uw voorbereidingslessen voor uw aankomende dangraad bij ons volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil een proefles volgen!

Vul onderstaand formulier in als je geïnteresseerd bent in het volgen van een proefles.

Zodoende zijn we op de hoogte van je komst en kun je binnenlopen en gelijk meedoen! 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?