U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Budoschool Amsterdam is een jonge, eigenwijze en dynamische sportorganisatie opgericht in mei 2008. Samen met een team van rijks gediplomeerde/gecertificeerde docenten, coaches, assistenten en vrijwilligers verbreedt Budoschool Amsterdam elke keer weer haar horizon.

 


 


Tijdens een lange geschiedenis van ruim 20 jaar is onze budoschool in een andere vorm al bekend geworden dankzij het judo, dat nog elke dag de core-business vormt. In deze jaren ligt een wereld aan nationale en internationale ervaringen, waarin zich een vaste kern van sporters, docenten en ouders heeft gevormd waardoor de Budoschool nog elke dag gedragen wordt. Sinds de oprichting van Budoschool Amsterdam is de organisatie zich verder gaan ontwikkelen binnen budosporten.

 


 


Hierbij houdt Budoschool Amsterdam vast aan de volgende principe: Budosporten zijn voor iedereen en zal dan ook toegankelijk moeten zijn voor elk type sporter. Naast reguliere lessen, zowel recreatief als competitief, heeft Budoschool Amsterdam zich ook gespecialiseerd in sporters met een beperking. Wel blijft ons hoofddoel om elke leerling op zijn/haar eigen niveau de vaardigheden van de betreffende sport bij te brengen. Daartoe delen wij de lessen op diverse leeftijdsgroepen in, om zodanig elke leerling vanuit zijn/haar eigen kennen en kunnen te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Immers is de sport niet alleen maar één uur per week lichamelijk bewegen, maar hecht Budoschool Amsterdam ook veel waarde aan een stimulerende bijdrage op het gebied lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?