U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Stagaires (ALO. CIOS, ROC Sport & Bewegen)
Budoschool Amsterdam 
is een erkend werk- en leerbedrijf. Wij zijn aangesloten bij "Calibris"
www.calibris.nl en SBB
Het stage lopen bij Budoschool Amsterdam is primair bedoeld om je inzicht te geven in de samenhang tussen de gevolgde opleiding en de maatschappelijke praktijk. Dat betekent dat de inhoud van de stage moet aansluiten op de doelstellingen van de opleiding die je volgt. Daarnaast biedt de stage je ook de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Studenten die belangstelling hebben voor een stageplaats in ons bedrijf wordt aangeraden een solliciatiebrief en een CV te sturen. 
  Sollicitanten horen dan zo spoedig mogelijk van ons.

Judoleraar/lerares (jeugdleider, Judoleraar A, Judoleraar B)

Het verzorgen van judolessen aan kinderen vanaf 3 jaar. Je werkt volgens een goede methodisch didactische lijn. Hierbij staat het plezier in de judo centraal, daarom is het belangrijk dat je zorgt voor een goede werkverhouding met de kinderen.  Je houdt tevens de lesstof actueel, je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in je werkgebied.
Heb je interesse, stuur dan een mail 

Sollicitanten horen dan zo spoedig mogelijk van ons.


Vrijwilligers
. EHBO:
Als je een geldig EHBO diploma hebt en je vindt het leuk om die kennis tijdens de (eigen) wedstrijden in praktijk te brengen.
. Wedstrijdorganisatie: Ondersteuning in de organisatie en uitvoering van onze eigen toernooien.
. Activiteitencommissie: Ondersteuning bij de organisatie van diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld Sinterklaasfeest, judokamp, etc.
. PR/Sponsorcommissie: Meehelpen bij het werven van sponsoren en het ondersteunen van PR activiteiten
. Jurytafel bezetting: Meedraaien in een poule van vrijwilligers om tijdens eigen wedstrijden achter de jurytafel de score en tijdwaarneming bij te houden.
Stuur een mail als u interesse heeft om ons team te versterken.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?