U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

HOMEPAGINA    LOCATIE   LESROOSTER    CONTACT    KOSTEN    PROTECOL    LEDENLINKInschrijven en direct betalen via IDeal
Vanaf 1 november 2014 moet u voor het inschrijven gebruik maken van onze  "BSA-webshop". Via deze webshop kunt u inschrijven voor een wedstrijd of activiteit en direct betalen via de vertrouwde, beveiligde omgeving van uw bank. 

In de webshop kunt u kiezen uit drie categoriën: "Activiteiten", "Wedstrijden Judo" en "Wedstrijden G-judo". Na het kiezen van de categorie, verschijnt een lijst met beschikbare wedstrijden. Wanneer u op een wedstrijd klikt, verschijnt er meer informatie over het toernooi, de locatie en voor welke judoka's het toernooi geschikt is. Indien u voor een wedstrijd wilt inschrijven, klikt u op "winkelmandje" en kunt u verder kijken of direct afrekenen.

Om gebruik te kunnen maken van deze handige webshop, vragen wij u om eenmalig per judoka een gebruikersaccount aan te maken.

Om u op weg te helpen, heeft het wedstrijdsecretariaat een stap voor stap handleiding geschreven. Deze kunt u bekijken door te klikken op: HANDLEIDING

 Wilt u gebruikmaken van de webshop? Klik dan op:
DEZE TEKST

 Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?